♡ Verzenden ♡

Wij versturen binnen Nederland en naar Belgie. Wij doen ons best om alle bestellingen binnen 2 werkdagen te versturen, soms kan dit een dag langer duren. Als we je pakketje hebben verstuurd is het afhankelijk van het land waarin je woont en PostNL hoe snel je het in huis hebt. Onze ervaring is dat je pakketje na verzending door ons binnen 1 tot 2 werkdagen binnen is in Nederland en binnen 4-5 werkdagen binnen is in België.

Binnen Nederland berekenen wij voor pakketjes met sieraden/accessoires 1,95 euro verzendkosten. Als je 100% zeker wil zijn dat je pakketje met sieraden aankomt dan kan je voor 3,95 euro binnen Nederland kiezen voor verzending met Track and Trace. Als je ook kleding bestelt wordt het pakket groter en bedragen de verzendkosten 6,50 euro.

Naar België bedragen de verzendkosten standaard 9,95 euro. 

Als je je bestelling voor een bepaalde datum binnen wil hebben laat het ons dan even weten doormiddel van een mailtje te sturen naar info@jewellerybysuus.nl dan kijken wat we voor je kunnen doen.

♡ Retourneren ♡
Als je niet tevreden bent over je Jewellery by Suus product dan mag het je het natuurlijk retourneren. 

Wat zijn de voorwaarden als je wilt retourneren? 

Voorwaarden zijn dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt, dat je het product niet gedragen hebt en dat je het in de originele verpakking retourneert.

Wat kan ik niet retour sturen?

Gepersonaliseerde sieraden, oorbellen en Sale producten mogen niet geretourneerd worden.

Worden de retour verzendkosten vergoed?

Retour zenden doe je voor je eigen rekening en risico.

Hoe meld ik mijn retour aan?

Als je iets wil retourneren stuur ons dan even een mail naar info@jewellerybysuus.nl. Vermeld je naam en ordernummer en geef aan wat je wil retourneren. Zodra we je item binnen hebben betalen we binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug