Voor 22.30 besteld? Dezelfde dag verstuurd. 14 dagen retourrecht Boven 75 Euro gratis verzending.

Over Jewellery by Suus

Jewellery by Suus werd in 2017 opgericht door Suus Lothmann. Wat begon als een leuke hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel sieradenbedrijf.

Op haar 14de kocht Suus haar eerste kralen en onderdelen en begon zoals velen met het maken van leuke sieraden. Via haar Instagram account @SuusLothmann kwam er steeds meer vraag naar haar ontwerpen. Eind 2017 was het tijd voor een eigen webshop en een nieuw Instagram account @jewellerybysuus. De ontwerpen van Suus bleken een groot succes in Nederland en België.

Suus woont sinds haar 10de in Italië, een uurtje rijden van Milaan. Mode en Styling zijn heel belangrijk in haar leven.  Via haar privé  Instagram account  inspireert ze anderen en geeft ze een leuke kijk in haar Italiaanse leven.  Suus gaat regelmatig even naar Milaan om de laatste trends te spotten en inspiratie op te doen voor haar ontwerpproces.

Inmiddels maakt Suus niet meer alle sieraden zelf. Ze wordt ondersteunt door een aantal getalenteerde werknemers van een sociale werkplaats in Nederland. Een ander deel van de collectie wordt in Italië gemaakt. Doordat Suus de Italiaanse taal goed beheerst kan ze het productieproces goed begeleiden en komt ze op de meest bijzondere plekken waar ze de hipste sieraden laat maken.

De collecties van Jewellery by Suus zijn daardoor exclusief en altijd volgens de allerlaatste trends.

Chunky hart ring goud

Contact gegevens

Als we je ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.

Mail (onze voorkeur en ècht snel een reactie)

Info@jewellerybysuus.nl

Telefoon

06-39491508

Adres

Jewellery by Suus

Oude Rijn 96

2312HJ Leiden

Kortingen en laatste nieuws?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang kortingen, early access en het laatste nieuws over ons.

Black friday
EARLY Access

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang Early Access voor onze Black Friday korting!

[fluentform id="3"]