Voor 22.30 besteld? Dezelfde dag verstuurd. 14 dagen retourrecht Boven 75 Euro gratis verzending.

Parels: de laatste trend!

De laatste trend op het gebied van sieraden is de parelketting en de parelarmbandParels zien er mooi uit en geven je outfit een feestelijk touche.

De parelsieraden van Jewellery by Suus zijn gemaakt van de allermooiste parels. Parelsieraden kun je op heel veel manieren dragen zowel in de winter als in de zomer. De parelsieraden uit de collectie van Jewellery by Suus zijn super hip en matchen perfect bij de jurkjes, tops en andere items uit onze collectie. Je kunt natuurlijk ook een mix maken van gouden- of zilveren sieraden gecombineerd met een leuke parelketting.

Hoe ontstaan parels?

Het is leuk om te weten dat parels worden gekweekt in zoetwatermeertjes. Parels zijn dus een echt natuurproduct. De parels groeien in een schelp en het duurt minimaal een jaar voordat de parel groot genoeg is om gebruikt te worden. Parels zijn daarom duurder dan gewone kralen.

De vorm van parels kan heel verschillend zijn. Voor de Jewellery by Suus parelketting en parelarmband gebruiken we parels die geselecteerd zijn op de vorm. De parels zijn mooi rond of ovaal en hebben geen scherpe kantjes. Omdat parels uit de natuur komen worden ze alleen maar mooier door het dragen.

Onderhoud parelsieraden

Je moet natuurlijk ook goed voor je parelketting en parelarmband zorgen. Dit kun je doen door ze veel te dragen! Door je huid worden de parels een beetje vettig en daardoor gaan ze mooi glimmen. Parels mogen niet uitdrogen want dan worden ze dof en mat. Je zult zien dat je parelketting en parelarmband mooier gaan glimmen als je ze veel draagt.

Er zijn een paar dingen waar je goed op moeten letten. Parels kunnen bijvoorbeeld niet goed tegen chemische stoffen zoals: parfums, afwasmiddel, haarlak, make-up en chloorwater. Doe je parel sieraad dus altijd af tijdens het douchen, opmaken, schoonmaken en tijdens het zwemmen.

Parelsieraad als cadeautje

Een parelketting of parelarmband is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven. De  sieraden van Jewellery by Suus zijn in maat verstelbaar. Het fijne is dat ze op deze manier bij iedereen passen

Neem snel een kijkje op onze website en bestel de allermooiste parel kettingen, parel armbandjes  en Parel Phone cords van dit moment.