Jewellery by Suus: Necklace party

De laatste trend op het gebied van sieraden is natuurlijk de necklace party look. Je draagt tegenwoordig niet 1 maar meerdere sieraden om je hals. Zo wordt het een echte necklace party! Meestal combineer je gouden kettingen òf zilveren kettingen met elkaar maar je ziet tegenwoordig ook combi’s. Mix & Match is de nieuwe trend. Jewellery Suus by Suus heeft de laatste trendy kettinkjes die perfect zijn te combineren. We verkopen kettingen met diverse lengtes waardoor wij zeggen: let the party start!

Bedelkettingen

Eigenlijk zitten bedelkettinkjes altijd wel in ons assortiment het is echt een item dat je bijna tijdloos kan noemen. Maar juist door er een trendy bedeltje aan te hangen kan je je eigen stijl bepalen. In onze online sieraden store vind je onder andere de mooiste zilveren en gouden snake, star en lock bedels.  

Wist je trouwens dat bijna alle kettingen gemaakt zijn van roestvast staal. Verkleuren doen ze niet want daar zijn ze door ons uitgebreid op getest.

Hippe outfit

De handgemaakte sieraden van Suus worden regelmatig aangevuld met nieuwe modellen. Je bent dus altijd een hippe chick als je een van onze kettinkjes draagt. Het leukste is nog wel dat we een super uitgebreid assortiment hippe sieraden hebben waar je een complete outfit mee kan shoppen. Wat dacht je van onze Initial rings,  zilveren oorbellen of onze scrunchies? Verder verkopen we een snel wisselende kledingcollectie. We kopen altijd maar heel beperkt in waardoor de items lekker exclusief blijven. Op die manier kan je een outfit bij elkaar shoppen die -bijna- niemand heeft!

Voor de laatste trends kun je kijken op ons Instagram account of je inschrijven op onze nieuwsbrief.