💌 Morgen in huis
🌎 Gratis verzending va 45 Euro! 💌 Morgen in huis  ⭐️ 9,4/10 webwinkelkeur

Armbanden

Filter

Love armbandje zilver

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 7,50.

Love armbandje goud

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 7,50.

Parel armbandje met hart kraal goud

Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 12,45.

Chain hart kraal armbandje goud

Oorspronkelijke prijs was: € 17,95.Huidige prijs is: € 8,95.

Grote chain armbandje goud

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 7,50.

On-trend armbanden van jewellery by Suus

Armbandjes gaan goed bij iedere outfit. Bij Jewellery by Suus shop je de mooiste zilveren en gouden armbanden. Natuurlijk kan je een mooi armbandje voor jezelf shoppen maar hoe leuk is het om een armbandje als cadeautje te geven? Je moeder, zus, vriendin zullen onze collecties zeker ook heel leuk vinden. Alle armbandjes van Jewellery by Suus worden trouwens al als een cadeautje ingepakt. Dus dat is lekker makkelijk.

Goede kwaliteit armbanden dames

Al onze armbanden kan je dag en nacht dragen. De metalen armbandjes zijn namelijk gemaakt van premium Stainless steel. Hierdoor krassen ze niet en kunnen ze ook goed tegen water. Je stainless steel armbanden zullen niet verkleuren. Je hebt er jarenlang plezier van!

Als je kiest voor een kralen armband van Jewellery by Suus dan kies je ook voor kwaliteit. We maken onze kleurrijke kralen armbanden in ons eigen atelier in Nederland. De goudkleurige en zilverkleurige slotjes zijn altijd van Stainless steel met dezelfde voordelen als onze Stainless steel armbanden. Wat natuurlijk heel leuk is aan onze kralen armbanden is dat ze enorm kleurrijk zijn. De kralen armbanden kan je echt in alle kleuren vinden in onze shop!

Een gouden of zilveren armband dames

We hebben een enorme collectie armbanden bij Jewellery by Suus. We houden van gouden armbanden maar ook zilveren armbanden vind je volop in onze shop! Als je niet kan kiezen tussen goudkleurig of zilverkleurig dan is dat geen enkel probleem. Tegenwoordig kan je heel goed Mixen & Matchen. Creëer gewoon je eigen stijl door gouden armbanden te combineren met zilveren armbanden. Wij lanceren iedere maand een nieuwe collectie waardoor Jewellery by Suus echt on-trend is en je met onze armbanden dames altijd een hippe look hebt!

0