Een leuk cadeautje voor moederdag

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor je moeder dan hebben wij dit jaar voor het eerst een leuk sieraden setje gemaakt. Je kan ze heel leuk samen delen. Hoe leuk is het om een cadeautje te delen met je moeder? Je mag ze natuurlijk altijd allebei aan je moeder geven.

We hebben speciaal voor moederdag deze 3 sieradensetjes gemaakt. Ieder setje bestaat uit 2 sieraden. We zijn dit jaar begonnen met setjes van 2 armbanden maar wie weet volgen er nog setjes van kettinkjes en leuke enkelbandjes.

De setjes

De sieraden setjes zijn ontworpen voor komende zomer. We hebben een setje met LOVE gemaakt bestaande uit een zilveren of gouden touwtje met de ronde LOVE kraaltjes. Verder hebben we een setje armbandjes gemaakt van een zilveren of gouden draad met een standaard schelpje plus een zilveren schelpje en een zelfde setje maar dan met een gouden schelpje.

Zoek je een ander cadeautje voor je moeder? We hebben natuurlijk nog veel meer leuke hippe cadeautjes voor leuke prijzen. Wie weet vindt je moeder onze minimalistische kettinkjes wel heel leuk of onze enkelbandjes.

Super outfit

Het leuke van Jewellery by Suus is dat we naast deze cadeautjes nog veel meer sieraden verkopen zoals enkelbandjes, losse straps voor onze trendy tasjes en coole shell chokers voor de zomer.

Wist je dat je bij Jewellery by Suus een hele outfit voor je moeder bij elkaar kunt shoppen?  Onze kleding kopen we in kleine hoeveelheden in en zijn dus eigenlijk limited edition mode items. De hippe kledingstukken zoals onze jasjes en flared (cheetah) broeken vliegen vaak in no time de deur uit!

Voor de laatste trends kun je kijken op ons Instagram account of je inschrijven op onze nieuwsbrief.